Van Campen Schoonmaakdiensten

De 6 voordelen van een kantoorschoonmaak

×
Ga terug naar het overzicht

De 6 voordelen van een kantoorschoonmaak

U heeft een prachtig kantoor met meerdere werkplekken en faciliteiten die u ook graag mooi, schoon en fris wilt houden. En dat is alleen mogelijk wanneer u regelmatig schoonmaakt. Nu is schoonmaken een tijdrovende klus. Zelfs als u er personeel voor in dienst neemt. Het schoonmaken zelf kost al enorm veel tijd. Tijd die u liever wilt besteden aan andere belangrijke zaken om uw business te laten groeien. Ook wanneer u personeel in dienst neemt, bent u veel tijd kwijt aan het managen van de schoonmaakploeg. Denk dan aan de salarisadministratie, het zorgen voor vervanging bij verlof of ziekte en u bent ook flink wat geld kwijt aan schoonmaakartikelen. Daarom is het verstandig om de kantoorschoonmaak uit te besteden. Dat levert u een hoop voordelen op.

Tijd- en dus ook geldbesparende oplossing

Tijd is geld. Iedere ondernemer is het met deze stelling eens. Wanneer u te veel tijd kwijt bent aan randzaken, zoals de kantoorschoonmaak, wordt het ook een steeds kostbaardere excititie. Door het uitbesteden van schoonmaakwerkzaamheden kunt u dus veel tijd en dus ook geld besparen. Het is een groot voordeel om voor een professioneel schoonmaakbedrijf, zoals Van Campen Schoonmaakdiensten, te kiezen. Geen gedoe meer met personeelsleden die verlof opnemen of zich ziek melden, het inkopen van schoonmaakartikelen en uzelf druk maken om de planning. Dat alles wordt dan voor u uit handen genomen. 

Professionele uitstraling

Een schoon kantoor straalt ook professionaliteit uit. Wanneer u klanten en zakenpartners ontvangt, wilt u niet dat ze geconfronteerd worden met koffiekringen op de vergadertafels, vieze kopjes die nog op de bureaus staan en een toilet dat niet fris oogt en ruikt. Het is logisch en feitelijk ook terecht dat u zich hiervoor schaamt wanneer het niet op orde is. Wanneer u een professioneel schoonmaakbedrijf inhuurt, heeft u hier geen zorgen meer over. Uw kantoor is altijd schoon, fris en uitnodigend voor zowel uw zakenrelaties als uw klanten en medewerkers.

Hygiëne is belangrijk

Het is belangrijk dat de werkplek ook een hygiënische werkplek is. Het is nu eenmaal een feit dat uw medewerkers niet allemaal net zo goed omgaan met hun persoonlijke hygiëne dan de ander. Dan hebben we het bijvoorbeeld over mensen die met de hand voor de mond en neus hoesten en niezen en vervolgens meerdere oppervlakken in het kantoorpand aanraken zonder de handen te hebben gewassen. Met als gevolg dat bacteriën en virussen zich eenvoudig kunnen verspreiden. Zeker in een situatie waarbij er sprake kan zijn van een griepvirus, is het belangrijk dat deurklinken, leuningen en andere oppervlakken binnen uw pand worden schoongemaakt. Zodat niet meerdere medewerkers ziek kunnen worden.

Er wordt goed schoongemaakt

Nog een belangrijke reden om voor een goede kantoorschoonmaak te kiezen door een erkende specialist, want u weet ook zeker dat er goed wordt schoongemaakt. Goed schoonmaken betekent ook dat uw pand schoon en fris is. Wanneer er niet goed wordt schoongemaakt, is het wellicht voor het oog schoon, maar echt schoon is het dan niet. Met als gevolg dat bijvoorbeeld bacteriën en virussen zich weer makkelijker kunnen verspreiden. Of dat vieze geurtjes zich in het pand verspreiden.

Milieuvriendelijke oplossing

U vindt het ook belangrijk dat u groen en dus ook milieubewust onderneemt. Nog een goede reden om de kantoorschoonmaak uit te besteden aan een professioneel bedrijf, zoals Van Campen Schoonmaakdiensten. Een schoonmaakbedrijf gebruikt natuurlijke schoonmaakproducten en voorkomt verspilling. En dat is beter voor het milieu. En ook voor uw bankrekening.

Taken combineren

Het laatste voordeel met betrekking tot het uitbesteden van de kantoorschoonmaak, heeft te maken met het feit dat u schoonmaakklussen kunt combineren. Zeker wanneer u kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf dat van alle markten thuis is. Dan kunt u naast het reinigen van het kantoor ook de ramen zowel in- als uitpandig laten wassen, de gevel laten reinigen en bijvoorbeeld periodiek de liftschacht laten schoonmaken. 

Tot slot

Wilt u ook informatie ontvangen voor het schoonmaken van uw kantoor? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

Neem contact op Ga terug naar het overzicht