Van Campen Schoonmaakdiensten

Waarom is glasbewassing voor uw bedrijf belangrijk?

×
Ga terug naar het overzicht

Waarom is glasbewassing voor uw bedrijf belangrijk?

U heeft een behoorlijk bedrag geïnvesteerd in een prachtig kantoorpand. Of u huurt een mooi pand dat ook een blikvanger in een drukke stad, langs een doorgaande weg of een snelweg is. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooi, maar vooral schoon pand is uitnodigend en straalt professionaliteit uit. Maar hoe kunt u het pand het beste schoon en fris houden?

Waarom is glasbewassing voor uw bedrijf belangrijk

Glasbewassing voor een professionele uitstraling

Het eerste dat bezoekers, klanten en zakenpartners opvalt is hoe schoon of smerig de ramen van een kantoorpand zijn. Het kantoorpand heeft doorgaans een groot aantal ramen. Logisch dat ze dan ook opvallen en zeker wanneer ze smerig zijn. En dat staat natuurlijk niet professioneel. Daarom is het ook belangrijk dat u voor een periodieke glasbewassing kiest. Dan weet u zeker dat uw ramen met regelmaat worden gereinigd. Zo komt uw bedrijf schoon, fris en professioneel voor de dag.

Schone ramen zijn beter voor uw personeel

Schone ramen is niet alleen belangrijk voor uw bezoekers, maar ook voor uw personeel en uzelf. Ten eerste is het prettig dat uw medewerkers door schone ramen naar buiten kunnen kijken. Maar ook zonlicht kan veel beter naar binnen schijnen als de ramen schoon zijn. En een beetje vitamine D is natuurlijk goed voor de gezondheid. Terwijl zonlicht ook de gemoedstoestand van medewerkers positief kan beïnvloeden. 

Werkzaamheden die periodiek uitgevoerd moeten worden

Glasbewassing is geen eenmalige exercitie, want binnen enkele weken worden de ramen smerig. Dat is te wijten aan de weersomstandigheden en het vuil dat door de wind op de ramen terechtkomt. Daarom is het belangrijk dat u de ramen van uw kantoorpand eens per maand laat reinigen. Nu is het geen doen om de trap te pakken en met een emmertje sop aan de slag te gaan, maar u kunt een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen om de werkzaamheden te laten doen. 

Waarom glasbewassing door professionals laten uitvoeren?

Professionele glazenwassers en schoonmaakers hebben niet alleen het juiste gereedschap om glasbewassing correct uit te voeren, maar ze hebben ook het specialisme in huis, zodat uw ramen ook echt schoon worden. Door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen of de verkeerde techniek, kunt u nog steeds last hebben van vieze en smerige ramen. En dat wilt u juist voorkomen. Professionele schoonmaakers zijn vaak ook gecertificeerd om bepaalde werkzaamheden naar wens te kunnen uitvoeren terwijl het ook mogelijk is om bepaalde schoonmaakwerkzaamheden te combineren.

All-round schoonmaakbedrijf

Daarom is het ook belangrijk dat u op zoek gaat naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij van Van Campen Schoonmaakdiensten kunnen niet alleen de glasbewassing van uw kantoorpand verzorgen, maar u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld het reinigen van de gevel of inpandige schoonmaakklussen. Zoals het onderhouden van uw vergaderruimtes en kantoortuinen en het schoonmaken van de sanitaire ruimtes. Voor u is het prettig dat u met één bedrijf al uw schoonmaakklussen kunt afstemmen en dat u na afloop ook één rekening krijgt gepresenteerd. Wilt u weten wat Van Campen Schoonmaakdiensten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht