Kantoor schoonmaak

Kantoor schoonmaak tot in de puntjes verzorgd

In een schoon kantoor is het prettig om te werken. Schone lucht, schoon sanitair en een opgeruimd bureau dragen bij aan de motivatie én de prestaties van uw medewerkers. Regelmatige kantoorschoonmaak is dus belangrijk. En niet alleen voor uw medewerkers is een schoon kantoor positief, u maakt op (potentiële) klanten een goede, verzorgde eerste indruk.

Kantoor schoonmaak met een plan

We maken graag schoon aan de hand van uw wensen. Samen met u maken wij graag een plan dat bij u aansluit. In overleg bepalen we het tijdstip dat wij langskomen. Wilt u dat wij dagelijks langskomen of één keer per week? Ook de frequentie stemmen we af op uw wensen. Weet u zelf niet goed wat slim is, dan adviseren we u natuurlijk graag.

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw kantoor

Onze schoonmakers werken efficiënt en zijn zeer secuur. Zij maken verschillende onderdelen schoon, waaronder de vloer, bureaus, vensterbanken, de keuken en het sanitair, computers, deuren en kozijnen. Heeft u nog meer wensen, dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven en nemen wij dit mee in het schoonmaakplan.

Groot kantorencomplex of klein kantoor

Voor zowel grote kantorencomplexen als kleine kantoren met een paar werkplekken: u kunt ons inschakelen voor schoonmaak voor beide soorten kantoren. Naast reguliere schoonmaak kunt u ons ook inschakelen voor schoonmaak na een speciale gelegenheid. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhuizing, een verbouwing of het jaarlijkse kerstfeest. Of de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak om uw tapijt eens grondig te reinigen of uw ramen eens extra onder handen te nemen. Een telefoontje met Van Campen schoonmaak en bedrijfsdiensten en het is geregeld! Naast particulieren en zakelijke klanten staan wij ook klaar voor VvE en appartementencomplexen. Vragen, opmerkingen? Bel gerust, geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Wanneer u een beroep op onze schoonmakers wilt doen, komen we graag langs om de grootte van het bedrijf te bekijken en uw wensen te bespreken. We bepalen de situatie en vertellen wat u nodig hebt om uw kantoor weer mooi, fris en schoon te maken. Op die manier kunnen wij een juiste offerte uitbrengen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.