Kantoor schoonmaak tot in de puntjes verzorgd

Van Campen Schoonmaakdiensten

Kantoor schoonmaak tot in de puntjes verzorgd

In een schoon kantoor is het prettig om te werken. Schone lucht, schoon sanitair en een opgeruimd bureau dragen bij aan de motivatie én de prestaties van uw medewerkers. Regelmatige kantoorschoonmaak is dus belangrijk. En niet alleen voor uw medewerkers is een schoon kantoor positief, u maakt op (potentiële) klanten een goede, verzorgde eerste indruk.

Offerte aanvragen Bedrijfsontruiming
×

Veelgestelde vragen over kantoor schoonmaken

In welke regio maken jullie kantoren schoon?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Wat voor schoonmaakwerkzaamheden voeren jullie op kantoor uit?

Wij maken vloeren, bureaus, vensterbanken, de keuken, sanitair, computers, deuren en kozijnen schonen. Ook voor glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij ons terecht.

Kantoor schoonmaken met een plan

Uw wensen

Kantoor schoonmaken met een plan

We maken graag schoon aan de hand van uw wensen. Samen met u maken wij graag een plan dat bij u aansluit. In overleg bepalen we het tijdstip dat wij langskomen. Wilt u dat wij dagelijks langskomen of één keer per week? Ook de frequentie stemmen we af op uw wensen. Weet u zelf niet goed wat slim is, dan adviseren we u natuurlijk graag.

Vraag offerte aan

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw kantoor

Wat doen onze schoonmakers?

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw kantoor

Onze schoonmakers werken efficiënt en zijn zeer secuur. Zij maken verschillende onderdelen schoon, waaronder de vloer, bureaus, vensterbanken, de keuken en het sanitair, computers, deuren en kozijnen. Heeft u nog meer wensen, dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven en nemen wij dit mee in het schoonmaakplan.

Vraag offerte aan

Groot kantorencomplex of klein kantoor

Groot of klein? Geen probleem

Groot kantorencomplex of klein kantoor

Voor zowel grote kantorencomplexen als kleine kantoren met een paar werkplekken: u kunt ons inschakelen voor schoonmaak voor beide soorten kantoren. Naast reguliere schoonmaak kunt u ons ook inschakelen voor schoonmaak na een speciale gelegenheid. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhuizing, een verbouwing of het jaarlijkse kerstfeest. Of de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak om uw tapijt eens grondig te reinigen of uw ramen eens extra onder handen te nemen. Een telefoontje met Van Campen schoonmaak en bedrijfsdiensten en het is geregeld! Naast particulieren en zakelijke klanten staan wij ook klaar voor VvE en appartementencomplexen. Vragen, opmerkingen? Bel gerust, geheel vrijblijvend.

Vraag offerte aan

Dat wilt toch iedereen

Een schoon kantoor

Een schoon kantoor dat wil toch iedereen

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan