Opleveringsschoonmaak

Schoon en fris van start, dat wilt u toch ook?

De opleveringsschoonmaak van een bedrijfspand, koopwoning of huurhuis. Als eindschoonmaak voor een nieuw, schoon begin. Voor veel mensen is het een schoonmaakklus die een maatje te groot is. Makelaars, projectontwikkelaars, maar ook particulieren besteden het graag uit aan een goed schoonmaakbedrijf. Sneller, efficiënter, met professionele materialen en dus met een veel grondiger resultaat – uiteindelijk dus ook goedkoper. Van Campen Schoonmaak en bedrijfsdiensten heeft er veel ervaring mee.

We zijn een schoonmaakbedrijf in Ede, we werken door het hele land!

Uw bedrijf of huis verkopen?

Schoon en netjes is het meer waard. Kopers gaan nu eenmaal vaak op een eerste indruk af. Schoon opgeleverd betekent: meer kans op de huizenmarkt. Verkopende makelaars en speciale ‘verkoopstylisten’ zien ons graag komen! 

Grote opleveringsschoonmaak bij nieuwbouw of grondige verbouwing?
Van Campen Schoonmaak en bedrijfsdiensten zet de puntjes op de “i” en zorgt dat het huis ook echt toonbaar en bewoonbaar wordt. Denk aan: verwijderen cementsluier, opruimen bouwstof, vloeren reinigen, kalkresten verwijderen van tegels, alle ramen weer helder en schoon dankzij professionele glasbewassing. 

Omdat soms de huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddelen uit uw keukenkastje niet machtig genoeg zijn. Dankzij de inzet van Van Campen Schoonmaak en bedrijfsdiensten hebt u alvast een hele zorg minder. Het kantoor of huis is direct klaar voor gebruik, aangenaam schoon en fris.

Waarom een ‘opleveringsschoonmaak’?

Het laten uitvoeren van een opleveringsschoonmaak door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kan veel aanleidingen hebben:

  • Na verbouwing gebruiksklaar maken.
  • Nieuwbouwpanden schoon opleveren, zonder bouwvuil en resten stof, vuile vloeren en ramen.
  • Verhuizing of ontruiming, waarbij vuil naar voren komt dat eerder ‘onzichtbaar’ was.
  • Nieuwe huurder – zeker wanneer de vertrekkende huurder het huurhuis niet erg netjes heeft achtergelaten.
  • Leegstand – bij huizen of kamers die lang leeg hebben gestaan, om wat voor reden dan ook – en weer geschikt gemaakt moeten worden voor bewoning.

Neem contact met ons op

Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.