Schoonmaak bij psychische klachten

Soms is een persoon niet in staat om de woning goed schoon te houden, bijvoorbeeld door psychische of fysieke klachten. U kunt zich voorstellen dat wanneer dit onopgemerkt blijft, de situatie langzaam escaleert naar extreme verwaarlozing en vervuiling. In sommige gevallen wordt deze situatie pas ontdekt na overlijden van de persoon. Wat de situatie ook is,

Psychische klachten en schoonmaak vervuilde woning

In veel gevallen gaat er veel schaamte gepaard bij familie en de persoon in kwestie zelf als het gaat om een verwaarloosde woning. Psyschische klachten zoals depressie, burn-out, drank- of drugsmisbruik of andere psychische klachten kan ertoe leiden dat de persoon die in de woning woont simpelweg niet in staat is om de woning schoon te houden. Datzelfde geldt voor mensen met fysieke problemen of bewoners die binnen roken. Het wil niet zeggen dat de wil er niet is. Niemand wil immers in een extreem vervuilde woning leven. Wij zijn uiterst discreet als het gaat om het reinigen van een zeer vervuilde woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan garant voor uw privacy.

Werk voor de specialist

Het is slim om een beroep te doen op Van Campen Schoonmaakdiensten als het gaat om de reininging van een zeer bevuilde woning. Niet zelden worden wij ingeschakeld als de staat van vervuiling al in een dergelijke mate is dat het herstellen van de woning onbegonnen werk lijkt. Van Campen Schoonmaakdiensten heeft al voor veel hete vuren gestaan, toch zorgen wij voor complete reiniging van de woning. Van Campen Schoonmaakdiensten beschikt over speciale bedrijfskleding en wanneer de situatie erom vraagt zeer agressieve chemicaliën om elk oppervlak weer schoon te krijgen. Naast reiniging kunt u ook op ons rekenen voor het desinfecteren van de woning en ontgeuring.

Contact met Van Campen Schoonmaakdiensten

Wilt u uw mogelijkheden bespreken met Van Campen Schoonmaakdiensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar het contactformulier

Neem contact met ons op

Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.