Van Campen Schoonmaakdiensten

Van Campen Schoonmaakdiensten

Schoonmaak bij veel huisdieren

Soms is er een situatie waarin een eigenaar of eigenaresse zoveel huisdieren in huis heeft genomen, dat ook hier speciale schoonmaak voor nodig is. Denk aan voorbeelden waarin de persoon tijdelijk niet voor haar dieren kan zorgen. In zulke gevallen kan het vaak ook zijn dat dieren te maken hebben gehad met een ziekte. Hierdoor vergt het schoonmaken van zulke woningen een goede voorbereiding en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen.

Kantoor schoonmaak Liftschacht reiniging
×
Andere schoonmaak bij huisdieren

Van Campen Schoonmaakdiensten

Andere schoonmaak bij huisdieren

Heeft u een kater die sproeit in huis of een puppy die nog niet zindelijk is? Als het om kleine hoeveelheden urine of uitwerpselen gaat, kunt u dit natuurlijk goed zelf schoonmaken. Let op dat de uitwerpselen van uw huisdieren zweepwormen, haakwormen, draadwormen, rondwormen, campylobacter, parvovirus, giardia, salmonella, en E. Coli kunnen bevatten. Allemaal over te brengen op mensen. Kattenontlasting kan toxoplasmose bevatten. Symptomen van deze infectieziekte is grieperigheid, zwelling en lusteloosheid.

Neem contact op

Van Campen Schoonmaakdiensten

Schoonmaak bij vervuiling

Professionele schoonmaak

Bij grotere vervuiling kunt u onze ervaren schoonmakers inschakelen. Naast de vervuiling zelf zorgen wij er ook voor dat we de geur met onze professionele producten neutraliseren. Veel mensen merken weinig van de verschijnselen, alleen voor de foetus van zwangere vrouwen is dit een zeer gevaarlijke infectieziekte omdat de moeder het aan haar foetus kan doorgeven. Hierdoor kunnen er geboortedefecten optreden. Bij schoonmaak is het dus aan te raden om altijd schoonmaakhandschoenen te dragen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte aan

Wekrzaamheden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan