Woning- en bedrijfsontruiming

Als ouderen verhuizen naar een verzorgingstehuis of na overlijden kunnen onze professionele schoonmakers de woning ontruimen. Wij zorgen ervoor dat bruikbare voorwerpen, meubels en/of witgoed een tweede leven krijgen en andere goederen netjes worden afgevoerd en verwerkt. We gaan discreet en zorgvuldig om met waardevolle spullen die eveneens een emotionele betekenis voor u kunnen hebben. 

Schoonmaken woning na ontruiming

Naast het ontruimen van de woning kunt u ook de schoonmaak aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de woning weer wordt opgeleverd zodat deze weer geschikt is voor verhuur of verkoop. Dat is onze garantie als u ons inschakelt. Daarbij maakt het niet uit hoe extreem de vervuiling is. Van het schoonmaken van het huis van een hoarder, de schoonmaak van de woning van iemand met psychische klachten tot en met extreme nicotine aanslag, wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van extreme gevallen. 

Mogelijkheden bij woningontruiming

Voordat we beginnen met de woningontruiming, overleggen we over de goederen die u wilt behouden en welke niet. De niet-bruikbare goederen voeren wij op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze af. Naast de goederen zorgen wij ook van het verwijderen van vloeren, demontage van lampen, gordijnen en andere niet-originele zaken. Tot slot, staan wij ook voor u klaar als het gaat om kleine herstelwerkzaamheden. 

Wij kunnen de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • het verwijderen en afvoeren van de hele of gedeeltelijke inboedel;
  • het verwijderen van vloerbedekking en laminaat;
  • het verwijderen van spijkers, schroeven en het vakkundig opvullen van de gaatjes;
  • het aanbrengen van kroonsteentjes na het verwijderen van verlichting;
  • opruimen van het buitenterrein en ook het verwijderen van overkappingen (tuinhuis, schutting, etc.);
  • woning of bedrijf schoon maken

Neem contact met ons op

Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.