Gevelreiniging door experts

Van Campen Schoonmaakdiensten

Gevel reinigen

De gevel van uw bedrijf of woning is een visitekaartje. Wanneer de gevel schoon en netjes is, maakt u een goede eerste indruk. Huur daarom Van Campen in om ervoor te zorgen dat uw gevel altijd spik en span is.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen over gevel reinigen

In welke regio reinigen jullie gevels?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Gebruiken jullie chemische middelen?

Nee, wij gebruiken geen chemische – en schadelijke schoonmaakmiddelen. Wij maken onder andere gebruik van water op hoge druk en stoom.

Professionele reiniging

Gevel laten reinigen

Professionele reiniging

Door de professionals van Van Campen in te huren, bent u er niet alleen van verzekerd dat uw gevel netjes wordt gereinigd. U bent er ook van verzekerd dat uw gevel langer mooi blijft, want wij weten exact welke schoonmaakmethode bij welke gevel en welk materiaal past. Hierdoor blijft uw gevel langer in nieuwstaat.

Vraag offerte aan

Gevelreinigen kosten

Offerte op maat

Gevelreiniging kosten

Elke gevel vraagt om een andere aanpak. Afhankelijk van het materiaal waarvan uw gevel is gemaakt en de afmetingen, kunnen wij speciaal voor u een offerte op maat maken. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

Reinigen met stoom

Verschillende methodes

Reinigen met stoom

Een gevel reinigen kan op diverse manieren en met verschillende schoonmaakmiddelen. Een populaire methode is reinigen met stoom, zo zijn er geen schadelijke schoonmaakmiddelen nodig en kan op een duurzame wijze de gevel gereinigd worden.

Vraag offerte aan

Snel en vakkundig

Gevelreiniging door experts

Gevelreiniging door experts

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan