Een goede schoonmaak van kinderopvang

Van Campen Schoonmaakdiensten

Kinderopvang

Een goede schoonmaak van kinderopvang is van essentieel belang, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Campen Schoonmaakdiensten begrijpen we dat uw kinderopvang speciale aandacht verdient, met respect voor de omgeving, de kinderen en het milieu. Een schone en frisse omgeving; het mooiste visitekaartje van uw kinderdagverblijf!

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen over kinderopvang schoonmaak

In welke regio verzorgen jullie schoonmaak op een kinderopvang?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Bieden jullie ook schoonmaakdiensten aan buiten reguliere kinderopvang uren?

We plannen onze schoonmaakwerkzaamheden vaak buiten de openingstijden, zodat de kinderen en de kinderopvang hier geen last van ons hebben.

Hoe gaan jullie om met het reinigen van speelruimtes en speelgoed?

We reinigen en desinfecteren regelmatig speelruimtes en speelgoed om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

Voldoet jullie schoonmaak aan de RIVM richtlijnen?

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit op scholen. Onze werkzaamheden voldoen aan de richtlijnen van het RIVM voor een kinderopvang.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakproducten?

We kiezen voor duurzaamheid door het gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen die vriendelijk zijn voor de kinderen en het milieu, en toch goed schoonmaken.

Schoonmaak kinderopvang

Schoonmaak kinderopvang

Goede hygiëne essentieel

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit in de kinderopvang, bij Van Campen Schoonmaakdiensten begrijpen we dat. Daarom werken we nauw samen met elke kinderopvang locatie om een schoonmaakservice op maat te realiseren, die voldoet aan de richtlijnen van het RIVM voor kinderopvang. Onze professionele schoonmakers hanteren strikte protocollen in onze schoonmaakservice, waarbij ze niet alleen zichtbaar schoonmaken, maar ook aandacht besteden aan onzichtbare bacteriën. Alles om een gezonde omgeving te garanderen.

Vraag offerte aan

Flexibele tijden schoonmaken

Uw behoeften onze zorg

Flexibele tijden schoonmaken

Wij zijn een modern en flexibel schoonmaakbedrijf dat zich aanpast aan de behoeften van onze opdrachtgevers, waaronder kinderdagverblijven. We plannen onze schoonmaakwerkzaamheden vaak buiten de openingstijden, zodat de kinderen en de kinderopvang hier geen last van ons hebben. Zo kan het dagelijkse programma ongestoord doorgaan en begint iedere dag met een frisse start.

Vraag offerte aan

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Wij werken duurzaam

Vast aanspreekpunt & natuurlijke schoonmaakmiddelen

Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor uw schoonmaakbehoeften, wat zorgt voor persoonlijke en efficiënte communicatie. Daarnaast kiezen wij voor natuurlijke schoonmaakmiddelen die vriendelijk zijn voor het milieu en toch goed schoonmaken. Duurzaamheid in de relatie met onze klanten én in onze schoonmaakdiensten, dat vinden wij belangrijk. Veilig spelen en ontdekken in een frisse omgeving, daar zetten wij ons graag voor in.

Over ons

Kosten schoonmaak kinderopvang

Vrijblijvende offerte

Kosten schoonmaak kinderopvang

Natuurlijk begrijpen wij dat u graag de kosten wilt weten voor het schoonmaken van uw kinderopvang. Bij ons hebben we geen vaste prijzen; we stellen altijd een op maat gemaakt voorstel voor u op. Wat vaststaat, is dat we topkwaliteit leveren, op een milieuvriendelijke manier werken én dit alles tegen een scherp tarief. Vraag gerust een offerte aan.

Vraag offerte aan

kinderopvang schoon opleveren

Uw kinderopvang net zo schoon?

Uw kinderopvang net zo schoon

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan