Een goede schoonmaak van scholen

Van Campen Schoonmaakdiensten

Scholen

Een goede schoonmaak van scholen is van essentieel belang, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Campen Schoonmaakdiensten begrijpen we dat uw school speciale aandacht verdient, met respect voor de omgeving, de leerlingen en het milieu. Een schone en frisse omgeving is immers het mooiste visitekaartje voor uw school!

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen over scholen schoonmaak

In welke regio verzorgen jullie schoonmaak op scholen?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Bieden jullie ook schoonmaakdiensten aan buiten reguliere schooluren?

Ja, we kunnen schoonmaakdiensten aanbieden buiten schooluren om verstoring van het onderwijsproces te minimaliseren.

Voldoet jullie schoonmaak aan de RIVM richtlijnen?

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit op scholen. Onze werkzaamheden voldoen daarom aan de richtlijnen van het RIVM voor scholen.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van scholen en onderwijsinstellingen?

Ja, we hebben ruime ervaring met het schoonmaken van scholen en begrijpen de specifieke behoeften van deze omgeving. Daarnaast integreren we het beleid van Frisse Scholen om een gezonde omgeving te garanderen.

Hoe gaan jullie om met het reinigen van speelruimtes en speelgoed?

We reinigen en desinfecteren regelmatig speelruimtes en speelgoed om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

Goede hygiëne essentieel

Schoonmaak scholen

Goede hygiëne essentieel

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit op scholen. Daarom werken we nauw samen met elke school om een schoonmaakservice op maat te realiseren, die voldoet aan de richtlijnen van het RIVM voor scholen. Onze professionele schoonmakers hanteren strikte protocollen in onze schoonmaakservice, waarbij ze niet alleen zichtbaar schoonmaken, maar ook aandacht besteden aan onzichtbare bacteriën. Daarnaast integreren we het beleid van Frisse Scholen om een gezonde omgeving te garanderen.

Vraag offerte aan

Flexibele schoonmaaktijden

Buiten schooluren

Flexibele schoonmaaktijden

Wij zijn een modern en flexibel schoonmaakbedrijf dat zich aanpast aan de behoeften van onze opdrachtgevers, waaronder scholen. We plannen onze schoonmaakwerkzaamheden vaak buiten de schooluren, zodat de lessen en activiteiten ongestoord kunnen doorgaan. Zo blijft het dagelijkse programma onverstoord en kunnen de leerlingen en leraren zich concentreren op hun werkzaamheden.

Vraag offerte aan

Vast aanspreekpunt scholen

Wij werken duurzaam

Vast aanspreekpunt & natuurlijke schoonmaakmiddelen

Bij Van Campen Schoonmaakdiensten heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor uw schoonmaakbehoeften, wat zorgt voor persoonlijke en efficiënte communicatie. We streven naar duurzaamheid door het gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen die mild zijn voor het milieu en toch effectief reinigen; essentieel in een omgeving waar kinderen verblijven. Zo dragen we bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor iedereen. Leerlingen kunnen veilig studeren en ontdekken in een frisse omgeving.

Over ons

Kosten schoonmaak scholen

Vrijblijvende offerte

Kosten schoonmaak school

Natuurlijk begrijpen wij dat u graag de kosten wilt weten voor het schoonmaken van uw school. Bij ons hebben we geen vaste prijzen; we stellen altijd een op maat gemaakt voorstel voor u op. Wat vaststaat, is dat we topkwaliteit leveren, op een milieuvriendelijke manier werken en dit alles tegen een scherp tarief. Vraag gerust een offerte aan.

Vraag offerte aan

school schoon opleveren

Uw school net zo schoon?

Uw school net zo schoon

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan