Glazenwasser Ede

Van Campen Schoonmaakdiensten voor ramen waar je weer doorheen kunt kijken!

Dé glazenwasser bij u in de regio

Glazenwasser Van Campen uit Ede zorgt voor ramen waar u weer doorheen kunt kijken! Glashelder en streeploze ramen zorgen immers voor een nette en professionele uitstraling van uw bedrijfsgebouw. Van Campen Schoonmaakdiensten te Ede is gespecialiseerd in verschillende schoonmaakwerkzaamheden waaronder glasbewassing. Wij reinigen uw ramen door van te voren een goede planning te maken en die af te stemmen op uw agenda.

glazenwasser

Van klein kantoor tot groot kantorencomplex

GLAZENWASSER EDE VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Van Campen is glazenwasser in Ede voor zowel particulieren als zakelijke klanten. U kunt ons zowel voor een klein kantoor als een groot kantorencomplex inschakelen. Naast bedrijven kunnen ook VvE en beheerders van appartementencomplexen een beroep op ons doen.

WERKWIJZE ramen WASSEN

Als wij uw ramen wassen, wassen wij uw ramen aan de binnenzijde, buitenzijde of het separatieglas. Dit doen wij vaak door gebruik te maken van een lange telescoopsteel en een zachte borstel. We gebruiken osmosewater voor het reinigen van uw ramen. Dit is water dat geen kalk, chloor, zouten en metalen meer bevatten én de garantie op een vlekkeloos eindresultaat.

Totaalpakket bij het ramen wassen

Traditionele manier van ramen wassen

Als uw pand of woning in Ede niet gewassen kan worden met een telescoopsteel en zachteborstels, dan doen wij dit op de traditionele manier. Dat wil zeggen dat we een sopje maken en het vuil verwijderen door gebruik te maken van een inwasser en een spons om de kozijnen schoon te maken. We gebruiken een raamtrekker om de ramen droog te trekken. U mag er natuurlijk van uitgaan dat wij tijdens het ramen wassen uw kozijnen ook meenemen. 

Ramen WASSEN OP BASIS VAN GLASBEWASSINGSPLAN

Met behulp van een glasbewassingsplan gaan we zorgvuldig en efficiënt te werk. In dit plan leggen we de frequentie van het ramen wassen vast, wanneer we dit uitvoeren en om welke soorten glas het gaat. Om een goed plan op te stellen komen we graag bij u langs in Ede om te inspecteren hoe groot het gebouw waarvoor u een glazenwasser zoekt. U kunt ons zowel voor een klein kantoor als een groot kantorencomplex inschakelen. U mag er natuurlijk van uitgaan dat wij tijdens het ramen wassen uw kozijnen ook meenemen. 

 

Scherpe prijzen

TARIEVEN glazenwassen VOOR PARTICULIEREN in ede

Benieuwd wat de tarieven zijn voor het ramen wassen van uw woning of appartement in Ede? Voor een exacte prijs komen wij graag bij u langs. Als richtprijs kunt u de volgende kosten aanhouden: de kosten voor een gemiddelde rijtjeswoning liggen tussen de €20,- en de €25,- kost. Het tarief voor een eenvoudige vrijstaande woning vanaf €35,-.