Schoonmaken na overlijden

Van Campen Schoonmaakdiensten

Schoonmaak na overlijden

Schoonmaaken na een overlijden doen wij efficiënt en discreet. Het kan hierbij gaan om verschillende situaties, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Huis schoonmaak Woningontruiming
×
Discreet en met zorg

Schoonmaak na overlijden

Discrete professionele schoonmaak met zorg

Wij hebben ervaring en kennis in schoonmaak na een overlijden vanwege suicide of schoonmaak na een onopgemerkte dood. Dit soort situaties zijn zeer aangrijpend en vereisen gespecialiseerde schoonmaaktechnici. In dit proces maken wij niet alleen discreet en met zorg schoon, maar weten als geen ander wat deze situatie voor de nabestaanden met zich mee brengt. Wanneer de situatie dit nodig acht verlenen wij nazorg voor de nabestaanden. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Neem contact op

Schoonmaken woning na overlijden en gevaarlijke situaties

Professionele schoonmaak

Schoonmaken na overlijden of trauma

Het schoonmaken na overlijden of trauma is niet zonder gevaar. Wij raden dan ook niemand aan dit zelf uit te voeren. Doordat het lichaam na overlijden gaat ontbinden komen er bacteriën en lichaamssappen vrij die gevaar opleveren voor de gezondheid van de mens. Tevens liggen ziektes bij (grote hoeveelheden) bloedverlies zoals hepatitis A, B, C, D, E en G, HIV en HTLV-I op de loer wanneer u de schoonmaak niet op een professionele wijze aanpakt, zoals wij dat doen. Wij gebruiken de juiste machines, schoonmaakmiddelen en geurvernietigers om alles goed schoon te maken en te desinfecteren.

Neem contact op

Schoonmaak na overlijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Woningontruiming - wat kunnen wij voor u betekenen

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan