Schoonmaak bij veel huisdieren

Van Campen Schoonmaakdiensten

Schoonmaak bij veel huisdieren

Bij een groot aantal huisdieren kunnen professionele schoonmaakmaatregelen vereist zijn. Dit kan voorkomen wanneer de persoon tijdelijk niet in staat is om voor de dieren te zorgen, of wanneer de dieren te maken hebben gehad met ziekte. In dergelijke situaties is een grondige voorbereiding en het nemen van passende voorzorgsmaatregelen essentieel voor het schoonmaken van de woning.

Kantoor schoonmaak Liftschacht reiniging
×
Andere schoonmaak bij huisdieren

Van Campen Schoonmaakdiensten

Schoonmaak bij huisdieren

Heeft u te maken met een kat die in huis sproeit of een puppy die nog niet zindelijk is? Als het gaat om kleine hoeveelheden urine of uitwerpselen, kunt u dit natuurlijk zelf goed schoonmaken. Het is echter belangrijk op te merken dat de uitwerpselen van uw huisdieren parasieten zoals zweepwormen, haakwormen, draadwormen, rondwormen, bacteriƫn zoals campylobacter, parvovirus, giardia, salmonella en E. coli kunnen bevatten, die allemaal overdraagbaar zijn op mensen. Kattenontlasting kan bijvoorbeeld toxoplasmose bevatten, wat symptomen zoals griepachtige verschijnselen, zwelling en lusteloosheid kan veroorzaken.

Neem contact op

Flexibele tijden schoonmaken

Schoonmaak bij vervuiling

Professionele schoonmaak bij huisdieren

Bij ernstigere vervuiling staan onze ervaren schoonmakers voor u klaar. Naast het reinigen van de vervuiling zorgen wij er ook voor dat onaangename geuren worden geneutraliseerd met onze professionele producten. Hoewel veel mensen mogelijk weinig merken van de symptomen, vormt dit soort vervuiling een ernstig risico voor zwangere vrouwen en hun foetus, omdat de infectieziekte aan de foetus kan worden doorgegeven, wat kan leiden tot geboorteafwijkingen. Het is daarom ten zeerste aan te raden om tijdens het schoonmaken altijd schoonmaakhandschoenen te dragen. Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan

Werkzaamheden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan