Over Van Campen Schoonmaakdiensten

Van Campen Schoonmaakdiensten

Over ons

Van Campen Schoonmaakdiensten staat paraat om een uitgebreid assortiment aan schoonmaakdiensten te leveren, van kantoren en hotels tot scholen, winkels en openbare ruimtes. We bieden tevens gespecialiseerde services zoals het reinigen van liftschachten, gevels, schoonmaak na overlijden en bij hoarding. Kortom; voor al uw schoonmaakwensen kunt u bij ons terecht!

Zakelijk schoonmaken Specalisatie
×
Professionele schoonmaak naar wens

U bepaalt de frequentie

Professionele schoonmaak naar wens

Uw wensen staan centraal bij onze professionele schoonmaakdiensten. We passen onze aanpak graag aan volgens uw specifieke behoeften. Samen met u stellen we een schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij uw voorkeuren. In overleg bepalen we de frequentie en het tijdstip van onze bezoeken, of het nu dagelijks, wekelijks of op een ander schema is. Daarbij adviseren we u graag.

Vraag offerte aan

Wat maken wij schoon

Onze werkwijze

Waar wij voor staan

Bij ons draait alles om uw wensen! Of u nu particulier bent, een zakelijke opdrachtgever, of een woningbouwvereniging, wij staan voor u klaar! Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel regionale als nationale locaties. Daarbij zetten onze medewerkers zich altijd in voor uitstekende resultaten, of het nu gaat om grote of kleine(re) opdrachten, eenmalige reinigingen of periodiek onderhoud. Wij zijn er voor u, met advies en uitvoering op maat.

Neem contact op

Privacy voorop

Privacy voorop

Professioneel & persoonlijk

Uw privacy staat bij ons voorop. Wij werken discreet en zorgvuldig, vooral bij minder gangbare schoonmaakklussen. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel, gekenmerkt door ervaring, betrouwbaarheid en korte lijnen. Wij zijn gepassioneerd over schoonmaken en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor een gratis afspraak. We bespreken uw wensen en geven u een nauwkeurige schatting van de tijd en kosten tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of op uw bedrijf.

Neem contact op

Wij hebben meer dan

5 jaar ervaring

Meer dan 5 jaar ervaring

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan