Glazenwasser Veenendaal

Van Campen Schoonmaakdiensten voor ramen waar je weer doorheen kunt kijken!

Professionele glazenwassers bij u in de buurt

Voor een professionele glazenwasser in Veenendaal kunt u rekenen op Van Campen Schoonmaakdiensten! Met onze jarenlange ervaring zorgen wij in een handomdraai voor ramen waar u weer doorheen kunt kijken. Ongeacht of het gaat om een particuliere woning of een groot appartementencomplex, onze professionele schoonmakers staan voor u garant! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een afspraak maken, dan richten we ons naar uw agenda.

Van klein kantoor tot groot kantorencomplex

Werkwijze Van Campen Schoonmaakdiensten glazenwasser in Veenendaal

Kiest u voor Van Campen als uw glazenwasser in Veenendaal, dan gebruiken we een lange telescoopsteel met een zachte borstel voor het reinigen van uw ramen. Is dit niet mogelijk? Ook de traditionele manier van ramen wassen hebben wij goed in de vingers. Door reiniging met osmosewater dat geen kalk, chloor, zouten en metalen bevat staan wij garant voor streeploze en glanzende ramen. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het wassen van uw ramen, dan gaan wij aan de slag op basis van een glasbewassingsplan. Hierin leggen we vast hoe vaak en wanneer we uw ramen komen wassen. Ook het soort glas is hierbij van belang om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Uiteraard nemen we de kozijnen bij het wassen mee. 

Totaalpakket bij het ramen wassen

Tarieven Van Campen Schoonmaakdiensten in Veenendaal

Afhankelijk van de grootte van uw woning of kantoren- / appartementencomplex kunnen wij een tarief bepalen nadat wij de situatie hebben gezien. We maken dan ook graag een afspraak om langs te komen om de exacte prijs te bepalen. Als richtlijn kunt u aanhouden dat wij voor een gemiddelde rijtjeswoning een starttarief hanteren van €20,- tot €25,-. Het starttarief voor een eenvoudige vrijstaande woning is €35,-. 

Andere diensten

Naast glazenwasser is het team van Van Campen Schoonmaakdiensten van veel andere schoonmaakklussen thuis. Van kantoorschoonmaak, opleveringsschoonmaak tot de meer extreme schoonmaakdiensten zoals schoonmaak na overlijden of schoonmaak bij extreme vervuiling (bijvoorbeeld door psychische klachten van de bewoner). Bij die laatstgenoemde schoonmaakdiensten staat discretie voorop. Ook voor schoonmaak voor VvE’s, zoals liftschachtreiniging en het reinigen van zonnepanelen zijn wij uw aangewezen partner. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel of mail eens met ons. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.