Reiniging appartementen complex

Van Campen Schoonmaakdiensten

Reiniging appartementen complex

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in Ede of schoonmaakbedrijf in Veenendaal voor het reinigen van gemeenschappelijke ruimtes zoals het trappenhuis in uw appartementencomplex of de ramen van portiekwoningen?

Offerte aanvragen Gevel reinigen
×
Van Campen reinigt gemeenschappelijke ruimtes

Ervaren schoonmaakbedrijf

Van Campen reinigt gemeenschappelijke ruimtes

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in Ede of schoonmaakbedrijf in Veenendaal voor het reinigen van gemeenschappelijke ruimtes zoals het trappenhuis in uw appartementencomplex of de ramen van portiekwoningen? Van Campen maakt voor verschillende VvE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders in de regio midden schoon. Hierbij een aantal zaken die wij voor VvE’s schoonmaken in appartementencomplexen: hallen, liften, trappenhuizen, galerijen, parkeergarages, vloeren, ramen en de entrees. Wist u trouwens dat bewoners die thuiskomen in een goed onderhouden complex ook meer hun best doen om zorgvuldig om te blijven gaan met het wooncomplex? Sluit u zich ook bij ons aan?

Vraag offerte aan

Mogelijkheden bij woningontruiming

Hoe gaan wij te werk

Werkschema reiniging

Samen met u bespreken we hoe vaak u wilt dat we langskomen voor de periodieke reiniging. Onze medewerkers dragen er zorg voor dat zij dit werkschema netjes volgen en de werkzaamheden grondig uitvoeren. Onze medewerkers houden naast de schoonmaakwerkzaamheden ook in de gaten of er geen ongeregeldheden zijn of dat er geen reparaties nodig zijn, zoals bijvoorbeeld verlichting die niet werkt of een deur die klemt. Heeft u andere onderhoudswerkzaamheden voor ons, zoals gevelreiniging of liftschacht reiniging, dan kunt u ons ook inschakelen. Wel zo handig dat u dit aan één bedrijf kunt uitbesteden.

Vraag offerte aan

Appartementencomplex reinigen voordelen

Wat zijn de voordelen

Uw voordelen

Waar staan wij garant voor?

  • Efficiënte schoonmaak
  • No-nonsens aanpak
  • Representatief
  • Geen wens is ons te gek.
  • Flexibele en aanpasbare werkschema’s naar uw agenda
  • Maximaal woongenot voor de bewoners

Wilt u meer weten over de reiniging voor VvE’s, woningbouwverenigingen of vastgoedbeheerders? Neem contact op! Samen bespreken we de mogelijkheden. Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Neem contact op