Schoonmaak na overlijden of trauma

Schoonmaak na overlijden

Discreet en met zorg staan wij voor u klaar!

Schoonmaken na een overlijden doen wij efficiënt en discreet. Het kan hierbij gaan om verschillende situaties. We hebben ervaring en kennis in de schoonmaak na een overlijden vanwege suicide of schoonmaak na een onopgemerkte dood. Dit soort situaties zijn zeer aangrijpend en vereisen gespecialiseerde schoonmaaktechnici. In dit proces maken wij niet alleen discreet en met zorg schoon maar wij weten als geen ander wat deze situatie voor de nabestaanden met zich mee brengt. Wanneer de situatie dit nodig acht verlenen wij nazorg voor de nabestaanden. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Schoonmaken woning na overlijden en gevaarlijke situaties

Het schoonmaken na overlijden of trauma is niet zonder gevaar. Wij raden dan ook niemand aan dit zelf uit te voeren. Doordat het lichaam na overlijden gaat ontbinden komen er bacteriën en lichaamssappen vrij die gevaar opleveren voor de gezondheid van de mens. Tevens liggen ziektes bij (grote hoeveelheden) bloedverlies zoals hepatitis A, B, C, D, E en G, HIV en HTLV-I op de loer wanneer u de schoonmaak niet op een professionele wijze aanpakt, zoals wij dat doen. Wij gebruiken de juiste machines, schoonmaakmiddelen en geurvernietigers om alles goed schoon te maken en te desinfecteren.

Neem contact met ons op

Overleg met Jeroen wat hij voor u kan betekenen. Wilt u een offerte opvragen? Dan plannen we graag een afspraak in. Laat via het contactformulier een bericht achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.