Huis schoonmaken - Van Campen Schoonmaakdiensten

Van Campen Schoonmaakdiensten

Huis schoonmaken

In een schoon huis is het prettiger leven. Daarnaast is een hygiënische omgeving beter voor de gezondheid. Veel mensen zijn zich hiervan bewust, maar toch lukt het een groot aantal mensen niet om hun woning op regelmatige basis schoon te maken. Dit kan komen door een gebrek aan tijd, sommige mensen hebben een psychisch probleem waardoor dit niet lukt. Wat de reden ook is, Van Campen neemt de schoonmaak van uw huis graag uit handen.

offerte aanvragen Woningontruiming
×

Veelgestelde vragen over huis schoonmaken

In welke regio maken jullie huizen schoon?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Wat voor schoonmaakwerkzaamheden voeren jullie uit?

Wij maken vloeren, vensterbanken, de keuken, sanitair, kasten, wandmeubels en tafels schoon. Ook voor glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij ons terecht.

Huis schoonmaken met een plan

Uw wensen

Huis schoonmaken met een plan

Elk huis kent andere schoonmaakbehoeftes. Afhankelijk van de grootte van uw huis en uw gezinssamenstelling, kunnen we een plan opstellen dat past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Graag bespreken we met u uw voorkeuren, neem contact met ons op en we maken graag met u een plan van aanpak. Zo zorgen we ervoor dat uw huis altijd schoon en fris is.

Vraag offerte aan

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw huis

Wat doen onze schoonmakers?

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw huis

Onze schoonmakers zijn precies en werken zeer efficiënt. Wanneer u Van Campen inschakelt, kiest u voor een schoonmaakbedrijf waarbij op de details opgelet: niet alleen vloeren, de keuken en het sanitair worden schoongemaakt, ook uw deuren en bijvoorbeeld kozijnen worden meegenomen tijdens onze schoonmaaksessies. Heeft u andere wensen, dan kunt u dit aangeven bij het opstellen van ons schoonmaakplan.

Vraag offerte aan

Grote villa of appartement

Groot of klein? Geen probleem

Grote villa of appartement

Wat de grootte van uw huis ook is, Van Campen verwelkomt u graag als klant. Het maakt ons niet uit of u in een klein appartement woont of op een landgoed: de grootte van uw woning zegt namelijk niet altijd iets over de hoeveelheid werk. Wanneer u in een klein huis woont met meerdere kinderen en huisdieren, kan dit zomaar meer werk opleveren dan een grote woning waar een alleenstaande oudere woont. Juist de afwisseling maakt ons werk leuk en uitdagend. Wilt u eenmalig gebruik maken van onze diensten? Ook dit is mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn wanneer er een verhuizing op de planning staat. Of na een groot feest of wanneer u geen zin heeft in de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

Neem contact op

wat is er net zo fijn als

Een schoon huis

Een schoon huis

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan