Kantoor schoonmaak tot in de puntjes verzorgd

Van Campen Schoonmaakdiensten

Kantoorschoonmaak: tot in de puntjes verzorgd

Professionele kantoor schoonmaak, daarin zijn wij bij Van Campen Schoonmaakdiensten gespecialiseerd. Of het nu tijdens of buiten kantoortijden is, ons team van ervaren schoonmakers zorgt ervoor dat uw kantoorruimte effectief wordt schoongemaakt en onderhouden.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen over kantoor schoonmaken

In welke regio maken jullie kantoren schoon?

Wij zijn werkzaam in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen.

Wat voor schoonmaakwerkzaamheden voeren jullie op kantoor uit?

Wij maken vloeren, bureaus, vensterbanken, de keuken, sanitair, computers, deuren en kozijnen schoon. Ook voor glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij ons terecht.

Bieden jullie ook periodiek onderhoud aan voor bijvoorbeeld tapijtreiniging of het wassen van ramen?

Ja, wij verzorgen periodiek onderhoud, waaronder tapijtreiniging en ramen wassen.

Hoe gaan jullie om met specifieke oppervlakken zoals glas, hout of tegels tijdens het schoonmaken?

Onze schoonmaakmethoden worden aangepast aan de specifieke behoeften van het materiaal. Ook delicate materialen kunnen wij met onze natuurlijke schoonmaakmiddelen vakkundig reinigen.

Bieden jullie schoonmaakdiensten aan buiten kantooruren om verstoring van de bedrijfsactiviteiten te minimaliseren?

Ja, we bieden flexibele schoonmaakdiensten aan, inclusief buiten kantooruren om verstoring van de bedrijfsactiviteiten te minimaliseren.

Kantoor schoonmaken met een plan

Kantoorschoonmaak

Ervaring & expertise

Wij bieden schoonmaakdiensten aan voor verschillende soorten kantoren. Een fris en schoon kantoor voor zowel grote panden als kleine kantoren, daar zorgen onze professionele schoonmakers graag voor. Met periodieke schoonmaakdiensten, inclusief een grondige start en regelmatig onderhoud, blijft uw kantoor altijd netjes en hygiënisch. Wij nemen onze eigen schoonmaakmiddelen en materialen mee, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Daarbij maken wij gebruik van natuurlijke materialen in plaats van traditionele chemicaliën. Met onze duurzame schoonmaakservice dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu. Een schoon kantoor geeft een goede eerste indruk aan uw klanten én een positieve werksfeer. Een schoon kantoor, dat werkt!

Vraag offerte aan

Werkzaamheden tijdens het schoonmaken van uw kantoor

Schoonmaak van kantoren

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt omdat wij graag een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Daarbij evalueren we regelmatig om de voortgang te bespreken. We willen dat u tevreden bent én blijft. Daarom garanderen we dat ons ervaren personeel beschikbaar blijft en regelmatig getraind wordt.

Vraag offerte aan

Groot kantorencomplex of klein kantoor

Vrijblijvende offerte

Kosten van kantoorschoonmaak

Natuurlijk begrijpen wij dat u graag de kosten wilt weten voor het schoonmaken van uw kantoor. Bij ons geen vaste prijzen; we stellen altijd een op maat gemaakt voorstel voor u op. Wat vaststaat, is dat we topkwaliteit leveren, op een milieuvriendelijke manier werken én dit alles tegen een scherp tarief. Vraag gerust een offerte aan, u zult er geen spijt van krijgen!

Vraag offerte aan

Dat wil toch iedereen

Een schoon kantoor

Een schoon kantoor dat wil toch iedereen

Offerte aanvragen

06 – 41 42 57 48

"*" geeft vereiste velden aan